Vés al contingut principal

La UAB, present a la conferència internacional d'educació superior NAFSA 2022

08 juny 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La delegació, encapçalada pel Vicerector de Relacions Internacionals, ha destacat els esforços sostenibles i didàctics que fa la nostra institució.

Persones passejant per un jardí

La Universitat Autònoma de Barcelona participa a la Conferència Internacional d’Educació Superior de l’Associació d’Educadors Internacionals, la NAFSA 2022. Aquesta edició és la primera que té lloc presencialment des que va començar la pandèmia.

Aquesta edició, celebrada a Denver (Colorado, Estats Units), ha estat enfocada en el paper que tenen les institucions universitàries en el desenvolupament d’un futur més sostenible. La UAB, perfectament alineada amb el lema de la conferència, hi ha participat presentant els diferents programes d’internacionalització com la UAB Barcelona Summer School, els International Tracks i els diferents programes Study Abroad organitzats per la FUAB, i la col·laboració en l’àmbit de la recerca.

Durant el desenvolupament de la conferència, la delegació de la UAB ha tingut l’oportunitat de reunir-se amb representants de més de 25 universitats d’arreu el món, algunes de les quals mantenen relacions institucionals estables amb la nostra institució. També ha aprofitat per visitar algunes universitats a la costa est, com la Universitat de Brown, la de Columbia i el Barnard College. Les dues primeres són universitats amb les quals la UAB col·labora a través del consorci CASA i amb les quals explora altres vies de col·laboració.

La delegació de la Universitat Autònoma de Barcelona ha estat encapçalada pel vicerector de Relacions Internacionals, Màrius Martínez, la directora de l’Àrea de Relacions Internacionals (ARI), Katja Schustakowitz, la tècnica de Relacions Internacionals de l’ARI, Montserrat Alegre, el director del programa Study Abroad, Richard Turner, i Santi Alias, col·laborador de l’equip de Comunicació i Promoció de la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona.

Delegacio UAB

Dins de