Vés al contingut principal

La UAB ocupa la posició 94 mundial en Arts i Humanitats

17 nov. 2021
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Times Higher Education ha publicat els resultats de l’edició de 2022 del rànquing internacional d’universitats THE-WUR by Subject. La UAB és capdavantera en Arts i Humanitats, Física, Ciències Socials i Educació a tot l’Estat.

Times Higher Education logo

S’ha fet públic el rànquing THE-WUR by Subject, que inclou 11 àmbits acadèmics i es basa en els resultats del rànquing THE global, amb 13 indicadors agrupats en cinc criteris (cites, ingressos privats, internacionalització, recerca i docència) tot atorgant un pes diferent a cadascun dels criteris segons l’àmbit analitzat.

La classificació situa la UAB en la posició 94 mundial en Arts i Humanitats, i destaca els àmbits de les Ciències Socials i de l’Economia i Empresa entre les posicions 101 i 125; la Psicologia entre les posicions 126 i 150; l’Educació entre la 151 i la 175; i la Medicina entre la 176 i la 200.

En comparació amb la resta d’universitats de l’Estat, la UAB és la primera d’Espanya en Arts i Humanitats, Física, Ciències Socials i Educació, i se situa en segona posició en Ciències de la Vida, Economia i Empresa, Enginyeria, Medicina i Psicologia.

El rànquing, que en l’edició general va situar la UAB en la posició 170 del món, considera que el nombre mínim d’articles que ha de publicar una universitat per ser inclosa en un àmbit és de mil en els darrers cinc anys., a excepció dels àmbits tecnològics i d’enginyeria i informàtica, que és de 500 articles. Igualment, per incloure una universitat en un determinat àmbit, cal que almenys un 5% del seu PDI estigui treballat en aquell àmbit, amb l’excepció també de les enginyeries i d’informàtica, que només ha de ser d’un 4%.

Més informació:

Rànquing internacional Times Higher Education by Subject (THE-WUR)

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de