Vés al contingut principal

La UAB ocupa la posició 143 al rànquing Best Global Universities

04 nov. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB és la 143a universitat del món segons el rànquing Best Global Universities que publica el diari nord-americà U.S. News, i millora una posició respecte de l'edició anterior. A Europa ocupa la 52a posició i és la 2a universitat d'Espanya.

Logotip BGU

Segons el rànquing Best Global Universities (UNG), publicat pel diari nord-americà U.S. News, la Universitat Autònoma de Barcelona és la 143a universitat del món —una posició per sobre de l'edició anterior—, amb una puntuació global de 66,8 sobre 100. La UAB és la 52a universitat d'Europa i la 2a d'Espanya.

La classificació està encapçalada per la Universitat de Harvard, el Massachusetts Institute of Technology i la Universitat de Stanford, tots tres centres dels Estats Units. A Espanya, la Universitat de Barcelona és la millor ubicada al rànquing, a la posició 86 mundial i 27a d'Europa.

Per matèries, la UAB és la millor situada a Espanya en Biotecnologia i microbiologia aplicada, Ciència dels materials, Ciència vegetal i animal, Medi ambient i ecologia, Nanociència i nanotecnologia i Arts i humanitats.

El rànquing es basa en un conjunt d'indicadors, com ara la reputació internacional en recerca, la reputació regional, les publicacions científiques, les cites, les conferències i el nivell de col·laboració internacional, entre d'altres.

Més informació:
https://www.usnews.com/education/best-global-universities/search

 

Dins de