Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

La UAB guanya un projecte COFUND per a incorporar estudiants de doctorat en salut mental

11 jul. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La Universitat ha guanyat un dels trenta projectes atorgats per les Accions Marie Sklodowska Curie – COFUND del  programa Horizon Europe, dotat amb un pressupost de gairebé cinc milions d’euros. En el projecte, que permetrà cobrir fins a 24 places predoctorals, hi participen fins a set institucions de l’Esfera UAB i la xarxa CORE en salut mental.

Il·lsutració cervell

El programa COFUND permet estimular, a través d’un mecanisme de cofinançament,  programes regionals, nacionals o internacionals cosa que fomenta la formació, la mobilitat i el desenvolupament de la carrera professional dels investigadors.

El projecte de la UAB reconegut pel programa s’anomena TOUCH: Towards the next generation of excellent young doctoral researchers on mental health by developing an intersectoral & transdisciplinary approach. Amb un pressupost global de 4.838.400 €, permetrà incorporar 24 estudiants  de doctorat dins una àrea estratègica per a la Universitat: la salut mental i el benestar.

Amb una visió molt multidisciplinària i transversal, TOUCH inclou la participació de diversos departaments de la Universitat i set institucions de l’esfera UAB (Centre d’Estudis Demogràfics, Centre de Recerca Matemàtica, Centre de Visió per Computador, Fundació Salut i Envelliment, Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí, Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i Vall d’Hebron Institut de Recerca), així com de la xarxa CORE en salut mental i altres institucions que hi donen suport tant a nivell nacional com internacional.

De les 24 places predoctorals, 12 seran per a investigadors de la UAB i 12 es repartiran entre les institucions que formen part del consorci.

Enllaç a la notícia de la concessió dels projectes COFUND.

Dins de