Sala de premsa

La UAB commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Dia Discapacitat

El proper 2 de desembre la UAB celebrarà la II Jornada Institucional en commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. L'acte constarà de la presentació del col·lectiu APNEU, una tertúlia i el lliurament de les Beques Impuls

29/11/2019

El proper 2 de desembre a les 13:00h a la Sala Teatre de la UAB es commemorarà el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb un acte institucional.

El 3 de desembre està establert per l'ONU com el Dia Internacional per reivindicar, visibilitzar i promoure la inclusió i igualtat per a les persones amb discapacitat en el desenvolupament de la societat. És per aquest motiu que la UAB se suma en la commemoració d'aquest dia, i aquest any celebrarà la II Jornada Institucional en el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

La presentació de la jornada serà a càrrec de Sara Moreno, Vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat, i Maria Prats, Directora de l'Observatori per a la Igualtat de la UAB.

L'acte comptarà amb la presentació del col·lectiu APNEU, Atenció a les persones amb necessitats específiques a la universitat, i una tertúlia posterior amb membres del mateix col·lectiu. Seguidament es procedirà a fer el lliurament de les Beques Impuls. L'entrega de les beques la faran Tania Nadal, Vicepresidenta del Consell Social de la UAB, i Jordi Prat, Director de la Fundació Autònoma Solidària. L'acte clourà a les 14:40h.

- CARTELL