Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

La UAB a la conferència de l'Associació Àsia-Pacífic per a l'Educació Internacional (APAIE 2024)

11 març 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha estat present a la Conferència d’Educació Superior de l’Asia-Pacific Association for International Education (APAIE) 2024, que va tenir lloc a Perth, Austràlia, del 4 al 8 de març.

APAIE 2024

La delegació de la UAB va realitzar visites a algunes de les universitats associades a Singapur abans de l’APAIE. A més, tenen previst visitar altres universitats associades a Austràlia posteriorment.

La UAB ha participat a l’estand d’Study in Catalonia, que ha aplegat totes les universitats catalanes i ha exposat els diferents programes d’internacionalització de la UAB, com ara la UAB Barcelona Summer School, els International Tracks, les microcredencials o l’ECIU University. Aquestes reunions tenen l’objectiu d’incrementar el portafolis d’universitats estratègiques a la regió i augmentar i aprofundir les col·laboracions en docència i recerca. 

Durant l’APAIE, la visita a les universitats de Singapur i les visites previstes a diverses regions de l’Austràlia, la UAB tindrà una agenda plena de reunions amb més de 30 universitats i institucions estratègiques (com ara l’Associació de Científics i Acadèmics espanyols a la regió - SRAP), per establir vincles institucionals o bé reforçar-ne de ja existents, especialment a Àsia, Canadà i Austràlia. 

La delegació de la Universitat Autònoma de Barcelona està encapçalada pel vicerector de Relacions Internacionals, Màrius Martínez, la directora de l’Àrea de Relacions Internacionals (ARI), Katja Schustakowitz i  la tècnica de Relacions Institucionals de l’ARI, Montserrat Alegre.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

    Dins de