Vés al contingut principal

La Sala Teatre UAB acull l'espectacle inclusiu de dansa teatre documental 'Parlem-ne' de la cia de dansa Vero Cendoya

20 nov. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

En el marc de la III Setmana Artística Inclusiva, la Sala Teatre UAB serà l’escenari el pròxim 30 de novembre a les 13 h de l’espectacle Parlem-ne, una peça de dansa-teatre documental que reflexiona sobre la comunicació en la parella i la família.

Imatge de la companyia Vero Cendoya

Parlem-ne és una creació de la companyia Vero Cendoya, coreògrafa i ballarina amb una llarga experiència en el treball amb persones amb diversitat funcional. Protagonitzat per Linn Johansson, Jem Prenafeta i Hansel Nezza, l’espectacle combina moviment, text i música per a mostrar les dificultats i els reptes de la comunicació en el si d’una família.

L’espectacle ha rebut el Premi al Millor Espectacle de Dansa als Premis Teatre Barcelona 2023 i ha estat presentat en diversos festivals i escenaris nacionals i internacionals. Parlem-ne és una oportunitat per a gaudir d’una proposta artística de qualitat, original i compromesa amb la inclusió social.

Per a assistir a l’espectacle, cal reservar prèviament les entrades en aquest formulari, on també podreu confirmar la vostra assistència a la resta d’esdeveniments de la III Setmana Artística Inclusiva.

Si voleu més informació sobre l'activitat, la programació o qualsevol inquietud artística que vulgueu compartir, podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic cultura.enviu@uab.cat, les nostres xarxes socials o el nostre canal de Telegram, @culturaUAB. A més, us podeu subscriure al nostre butlletí per no perdre-us qualsevol novetat en la programació.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Reducció de les desigualtats
  • Igualtat de gènere

Dins de