Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

La revista electrònica UABDIVULGA enceta una nova etapa

27 maig 2015
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail
La publicació, amb un disseny que s’adapta als dispositius mòbils, i amb nous continguts sobre innovació i transferència, compta amb referència ISSN i es fusiona amb la publicació UABINNOVA.
uabdivulga
Difondre la recerca de la UAB de la mà dels investigadors ha estat, des dels seus inicis, el maig de 2003, l’objectiu de la revista de divulgació científica UABDIVULGA (www.uab.cat/uabdivulga) de la Universitat Autònoma de Barcelona. Es tracta d’un canal de comunicació entre els científics i la societat per omplir el buit entre la comunicació dirigida als mitjans i la comunicació dirigida a la comunitat científica. Des d’aleshores, la publicació, escrita en castellà, català i anglès, ha tractat gran diversitat de temes, mostra de l’ampli ventall de la recerca que es duu a terme a la Universitat, i ja compta amb prop de 2000 subscriptors.
 
Des d’aquest mes de maig, la publicació estrena un disseny adaptat als nous dispositius digitals i es fusiona amb UABINNOVA, la revista electrònica que recull l’actualitat relacionada amb la innovació i la transferència que es genera a la universitat i al seu entorn.
 
El gran volum de producció científica i de transferència de la UAB i de tot l’agregat de l’UAB Campus d’Excel·lència Internacional, fa molt convenient aquest tipus d’accions de difusió i garanteix la seva continuïtat. A més, la publicació compta amb referència ISSN, que permet referenciar els articles divulgatius en el currículum de l’investigador.
 
La web pretén arribar al públic amb inquietuds científiques: estudiants de la UAB i d’altres universitats, estudiants i professors de secundària, científics amb interès en altres disciplines, ja sigui de la UAB o d’altres institucions de recerca, i empresaris amb interès en la innovació. Un cop al mes, la informació publicada a UABDIVULGA s’envia en forma de butlletí electrònic als subscriptors. 

Dins de