Vés al contingut principal

La Lliga de Debat torna a la UAB

20 gen. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB acollirà al febrer les fases locals de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat i la Universitària. La primera tindrà lloc del 13 al 17 de febrer, en la qual es debatrà al voltant de la pregunta "Cal regular les xarxes socials per combatre la desinformació?" La segona se celebrarà entre el 20 i el 23 de febrer, i el tema a debatre serà "És sostenible el turisme?" (Per aquesta lliga, les inscripcions són obertes fins el 6 de febrer).

Torna la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Les incripcions dels estudiants de la UAB per a la Lliga de Debat Universitària són obertes fins el 6 de febrer. El tema a debatre és sobre si és sostenible o no el turisme.

La Lliga de Debat torna a la Universitat Autònoma de Barcelona després d’haver estat l’amfitriona de les fases finals de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat i de la Universitària l’any passat. Al febrer tindran lloc les fases locals de les dues lligues, en les quals es decidiran quins equips seran els representants de la UAB en la fase final de la Xarxa Vives.

Des de «Suma’t al Debat de la UAB», el projecte que emmarca les lligues de debat a la UAB, volen promoure els valors d’una societat crítica a través de la dialèctica, sobretot entre els més joves. Per això, cada any organitzen les fases locals de la Lliga de Debat Universitària i de la de Secundària i Batxillerat amb l’objectiu de fomentar les competències transversals dels estudiants mitjançant l’ús de la paraula.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat tindrà lloc del 13 al 17 de febrer a la Sala Teatre de la UAB, en la qual els equips de diferents instituts i escoles s’enfrontaran al voltant de la següent qüestió: cal regular les xarxes socials per combatre la desinformació?

En l’edició d’enguany la UAB acollirà els centres següents:

La Lliga de Debat Universitària se celebrarà just després de la de Secundària i Batxillerat, és a dir, entre el 20 i el 23 de febrer. En aquest cas, el tema que han de debatre els estudiants universitaris serà el següent: és sostenible el turisme?

Els estudiants interessats a participar en la lliga universitària de la UAB es poden inscriure en aquest formulari d’inscripció abans del 6 de febrer.

Les jornades de debat seran de les 8.30 h a les 18 h a la Sala Teatre de la UAB, que romandrà oberta per a qualsevol persona interessada a assistir-hi.

Dins de