Vés al contingut principal

La Fundació UAB enforteix vincles amb el sector de l'educació internacional

16 set. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

En el marc de la celebració a Barcelona, aquesta setmana, de dos esdeveniments del sector educatiu internacionalICEF Higher Education i EAIE (European Association of International Education)Casa Convalescència va acollir una recepció per a representants d'algunes empreses i institucions que hi participen.

Acte Study Abroad Setembre 2022

En total, 58 persones de 39 entitats d'arreu del món van assistir a una trobada distesa amb representants de la Fundació UAB per tal de conèixer la nostra institució i establir les bases per possibles futures formes de col·laboració, que es tractaran en visites individualitzades que es duran a terme durant la celebració del congrés EAIE.

La vetllada va arrencar a les 18h amb una visita guiada a l'edifici de Casa Convalescència, que, com sempre, provoca admiració entre els visitants per la seva singularitat i bellesa arquitectònica. Tot seguit, el director sortint dels Programes Específics per a Estudiants Internacionals de la Fundació UAB, Richard Turner, va presentar l'equip i la nova directora, Rebecca Swanson, que prendrà el relleu el proper mes d'octubre. Van estar acompanyats d'altres representants de la Fundació, com ara la vicepresidenta executiva i directora de Serveis Docents, Maria Espadalé.

La trobada va continuar fins les 20:30h, en un ambient agradable mentre es degustava un refrigeri, on els representants del sector educatiu internacional i els de la Fundació UAB van intercanviar opinions i van debatre l'actualitat del sector.

Dins de