Sala de premsa

La FAS obre quatre places en el marc del programa "Primera experiència professional"

Dona en una oficina treballant

L'objectiu d'aquest programa europeu és que les persones joves desocupades adquireixin les primeres experiències laborals, així com competències i habilitats socials i professionals. La FAS ha obert quatre places per incorporar joves titulats amb un contracte laboral formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional.

10/11/2023

El Departament d’Empresa i Treball, per mitjà del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha posat en marxa la tercera edició del programa "Primera experiència professional", destinat a joves d’entre 16 i 29 anys. Amb aquesta iniciativa es subvenciona la contractació de persones joves desocupades durant 12 mesos a dedicació completa, mitjançant la modalitat de contracte en pràctiques a diferents organismes públics.

Els i les joves han de complir els requisits per formalitzar un contracte en pràctiques i tenir un títol d’educació superior, un cicle formatiu de grau mitjà o superior, o un certificat de professionalitat.

La Fundació Autònoma Solidària podrà contractar a 4 persones per a cobrir les següents places:

Les persones interessades poden presentar les seves candidatures a fas.seleccio@uab.cat abans del 19 de novembre.

Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU.

logos finançadors