Vés al contingut principal

La Biblioteca de Ciència i Tecnologia organitza un concurs de mems sobre dona i ciència

13 gen. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes a la Ciència del proper 11 de febrer, la Biblioteca de Ciència i Tecnologia de la UAB organitza el concurs de mems "I tu que hi pintes?" amb l'objectiu de reivindicar el paper clau de la dona en la ciència.

I tu que hi pintes?

El concurs està adreçat a l'alumnat de les facultats de Biociències i de Ciències, i de l'Escola d'Enginyeria. L'organització del concurs busca mems especialment creatius, originals i reivindicatius que facin visible l'imprescindible paper de les dones en el món científic.

Es podran enviar via formulari fins al 31 de gener. Només es pot presentar un mem per persona, el format de la imatge ha de ser .jpg o .png i el mem pot ser en català, castellà o anglès.

El millor mem es decidirà per una votació oberta que es realitzarà en línia els dies 7 , 8 i 9 de febrer i a la qual es podrà accedir amb el següent formulari. El premi del concurs és un val d'Abacus de 50 euros. A més, els mems participants protagonitzaran una exposició a la biblioteca que es podrà veure de l'11 al 28 de febrer.

Podeu consultar les bases del concurs i accedir al formulari de participació mitjançant següent enllaç. Per a resoldre qualsevol dubte, es pot escriure a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

    Dins de