Vés al contingut principal

L'INTI d'Argentina visita la UAB

20 maig 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB rep en visita institucional la delegació de l’Institut Nacional de Tecnologia Industrial

Visita INTI

La Universitat Autònoma de Barcelona va rebre el passat 16 de maig la visita institucional de la delegació de l’Institut Nacional de Tecnologia Industrial de l’Argentina (INTI), centre referent del país llatinoamericà en els camps de la tecnologia, la indústria i la meteorologia.

L’objectiu de la visita ha estat el de valorar conjuntament els llaços cooperatius entre les dues institucions acadèmiques. El marc col·laboratiu actual permet que l’alumnat de l’INTI pugui gaudir de cursos d’aplicacions tecnològiques en la biomedicina o participar en projectes de recerca europeus encapçalats per la Universitat Autònoma de Barcelona, com ara els projectes Se4All o TRACEWINDU.

Per part de la delegació argentina, el President Executiu de l’Institut, Dr. Rubén Geneyro, i la Coordinadora de Comunicació i Premsa, Lic. Yamila Conti, van trobar-se amb la Directora del Departament de Microelectrònica i Sistemes Microelèctrics, Dra. Marta Prim; el doctor Manuel Valiente, del Departament de Química; i el doctor Ivan Martínez, Vicegerent de Recerca. També van participar-hi el Vicerector de Relacions Internacionals, Dr. Màrius Martínez; i Katja Schustakowitz i Montserrat Alegre, directora i tècnica de relacions institucionals internacionals de l’Àrea de Relacions Internacionals.

L’Institut Nacional de Tecnologia Industrial és actualment referent tecnològic, industrial i metrològic de l’Argentina. Entitat depenent del Ministeri de Desenvolupament Productiu del país, ofereix suport en matèria tecnològica, d’alfabetització, innovació i desenvolupament a tot el teixit productiu i societat argentina.

Dins de