Vés al contingut principal

Expressionisme Semàntic a la UAB

01 abr. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El dijous 7 d'abril, a les 11 h, les Facultats de Ciències i de Biociències presentaran la seva nova exposició de pintura a càrrec de l'artista figuerenc Veitorr.

Obra de Veitorr

L'artista Veitorr intenta mostrar en la seva exposició com s'entrellacen conceptualment els elements pictòrics i científics, a través del nou corrent d'expressió artística de l'Expressionisme Semàntic.

L'exposició estarà oberta al públic a partir del 4 d'abril, a l'espai d'entrada a la torre de Química. El dia 7 d'abril es farà una presentació a càrrec del seu autor, Josep A. Estve, conegut amb el nom artístic de Veitorr. Aquesta exposició és una mostra organitzada per la Facultat de Ciències, la Facultat de Biociències i Cultura en Viu.

Segons el mateix autor, la Universitat Autònoma de Barcelona és l'escenari perfecte per a la presentació acadèmica de l'estil anomenat Expressionisme Semàntic, una proposta que tracta d'unir ciència i art pictòric. Josep A. Esteve, professor durant anys de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, tracta d'expressar pictòricament els conceptes abstractes de les ciències físiques, químiques, biològiques, etc., per això ha decidit barrejar l’Expressionisme Abstracte i el Grafisme Semàntic Científic, donant lloc a l'Expressionisme Semàntic, un nou estil que permet expressar ciència amb l'art i fer art usant conceptes científics.

Trobareu més informació de l'autor i la seva obra a la seva pàgina web i a la seva biografia.

Dins de