Vés al contingut principal

En marxa una nova edició del programa «De la ciència al mercat» per fomentar la transferència

04 jul. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB, juntament amb altres universitats, posen en marxa una nova edició d'aquest programa, que va dirigit a estudiants de màster i doctorat interessats en valor la seva tesi i convertir-la en una empresa o formar part d'un equip emprenedor. És una formació gratuïta i presencial, que començarà a l'octubre. La inscripció ja és oberta.

Obertes les inscripcions del programa De la Ciència al Mercat que fomenta la transferència

El programa «De la ciència al mercat» està impulsat per la UAB, UB, la UPC i la UPF amb l’objectiu de fomentar la transferència de tecnologia i coneixement. Va dirigit a estudiants de màster i de doctorat, de qualsevol universitat, amb una tecnologia diferencial, que volen transformar la seva tesi o tesina en una empresa i/o formar part d’un equip emprenedor.

Aquesta quarta edició serà presencial, a l’StartUB, i ja s’ha obert el període dinscripcions. El programa es farà de l’octubre al desembre i inclourà 100 hores de formació sobre transferència i creació d’empreses, visites a instal·lacions i instituts de recerca i innovació, i cada projecte d’emprenedoria comptarà amb la mentoria de professionals experts.

Les anteriors edicions que s’han fet del Programa han comptat amb més de 80 participants i han ajudat a crear sis noves empreses emergents, com ara Sensorial Processing Technology Barcelona, Mitiga Solutions, Zymbol Biomodeling, Meetoptics, NOVAMEAT i Gate2Brain.

«De la ciència al mercat» està subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus.

Dins de