Vés al contingut principal

En marxa un concurs per idear solucions a reptes del campus de la UAB

17 abr. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El Parc de Recerca UAB llança «The Challenger Season», un concurs que planteja a la comunitat UAB una sèrie de reptes del campus i del territori alineats amb els objectius de desenvolupament sostenible, i anima a proposar idees per donar-hi resposta. Els concurs ofereix premis de tecnologia, educació i entreteniment a les persones guanyadores i la possibilitat de desenvolupar la solució més a fons.

Challenger Season

Entre els mesos d’abril i maig, cada setmana es llança un repte relacionat amb els objectius de desenvolupament sostenible, com l'alimentació, la mobilitat, la salut mental, els residus o la discriminació, perquè tota la comunitat universitària, i especialment l’alumnat, pugui plantejar idees de solució a aquest desafiament concret. Les solucions poden ser textuals o poden tenir contingut més explicatiu, com esbossos, renderitzacions o qualsevol altre tipus de mitjà de visualització i explicació del projecte.

Cada dilluns es llança un repte, que està obert fins al dijous al migdia. Totes les persones que hi tinguin interès podran presentar-hi una idea a través de la plataforma de beques de Santander Universidades, que dóna suport al concurs. Un comitè avaluador del Parc de Recerca UAB estudiarà totes les idees i el divendres donarà a conèixer la millor solució, que guanyarà diversos premis de tecnologia, educació i entreteniment, així com la possibilitat de desenvolupar la solució més a fons.

Els reptes son:

  • 17 d'abril de 2023: Com creus que podríem incrementar el consum saludable del menjar o millorar-ne el nivell de sostenibilitat?  
  • 24 d'abril de 2023: Com podem millorar la mobilitat dins del campus de la UAB?
  • 8 de maig de 2023: Ajuda’ns a millorar la circularitat a la UAB: del Residu al Recurs
  • 15 de maig de 2023: Com podem reduir els nivells de discriminació dins de la comunitat UAB?
  • 22 de maig de 2023: Quines mesures, serveis o metodologies podem implementar al campus per prevenir problemàtiques de salut mental i millorar el benestar emocional de la nostra comunitat?

Tota la informació del concurs la trobareu en aquest web.

Dins de