Vés al contingut principal

Els campus universitaris com a laboratoris d'innovació oberta centren una jornada al CVC

15 nov. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La «III Jornada Living Labs, Innovació Oberta i Universitat» aplegarà experts del territori per reflexionar sobre com transformar els campus universitaris en veritables infraestructures d’innovació, recerca i aprenentatge basats en reptes, que donin resposta a la ciutat, la comunitat i el país com a living labs. Tindrà lloc el 24 de novembre al Centre de Visió per Computador (CVC). L’assistència és oberta, prèvia inscripció.

Imatge de Living Lab

La Jornada d’enguany té un doble objectiu: per un cantó, aplegar els actors més rellevants al territori al voltant d’experiències concretes i lliçons apreses en el camp dels living labs i, per l’altre, avançar en la reflexió sobre el paper de la universitat en la transformació digital i les possibilitats que ofereix la innovació oberta com eina de connexió entre la universitat i el seu entorn.

Les xerrades es distribueixen en dues sessions, una primera sobre visions i oportunitats dels campus universitaris com a laboratoris d’innovació oberta, amb casos de referència, que comprèn també una taula rodona, i una segona sobre la connexió entre els campus universitaris com a living labs i els ecosistemes d’innovació a nivell local, regional, estatal i europeu.

La «Jornada Living Labs, Innovació Oberta i Universitat» és una iniciativa de la UAB, el Centre de Visió per Computador (CVC), i l’European Network of Living Labs – EnoLL. La d’aquest any serveix com a punt de partida per a la pròxima edició de l’Open Living Lab Days, conferència anual d’ENoLL, que es farà a Barcelona al setembre de 2023.

A la trobada s’hi pot participar presencialment o virtualment. L’assistència és oberta, però cal registrar-s’hi prèviament.

Més informació

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Indústria, innovació i infraestructures

Dins de