Vés al contingut principal

El Taller de Teatre per a majors de 50 anys estrena "El Fantasma de Canterville" a la Sala Teatre UAB el 17 de juny

11 juny 2021
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La funció, dirigida per Marta Sorribas i interpretada pels membres del taller, tindrà lloc el dijous 17 de juny a les 19h. L'entrada serà gratuïta i cal reservar-la en aquest formulari

Imatge noticia el fantasma de Canterville

El dijous 17 de juny a les 19h el Taller de Teatre per a majors de 50 anys portarà a l'escenari la seva estrena de producció pròpia, una nova versió del clàssic "El Fantasma de Canterville". Ho farà a la Sala Teatre UAB amb una de les primeres funcions amb públic de la temporada. L'entrada serà gratuïta, però per assistir caldrà omplir un formulari previ a causa de l'aforament limitat de l'espai. Aquest formulari estarà disponible a partir de dimarts 15 de juny a les 12h.

Aquesta nova representació del clàssic d'Oscar Wilde, "El Fantasma de Canterville", està basada en l'adaptació moderna del dramaturg Joan Yago. La versió de Yago trasllada els fets a un context més recent: el dels anys 50, les conseqüències de la Segona Guerra Mundial i el conegut Pla Marshall. En aquest nou escenari tornem a viure la història de dues famílies antagòniques: els Canterville, part de la tradicional aristocràcia anglesa, i els Otis, que representen els nou-rics americans. Tot això amb la ironia, l'humor i el toc paranormal del text original del clàssic de Wilde.

El Taller de Teatre per a majors de 50 anys té prop d'una dècada d'història i ha estat sempre dirigit per Marta Sorribas, llicenciada en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona. El taller va néixer com a part del cicle d'activitats del programa "Universitat a l'Abast", que busca promoure la formació als membres de la comunitat UAB majors de 50 anys. A partir del curs 2018-2019 va passar a estar vinculat a la programació de Cultura en Viu i des de llavors han organitzat conjuntament les estrenes de producció pròpia anuals.

Si vols conèixer més en profunditat els detalls de l'obra, així com descobrir quins actors i actrius portaran a l'escenari els diferents personatges, pots descarregar el programa de mà a través del següent enllaç. Per a més informació o resoldre algun dubte no dubtis a consultar a l'equip de Cultura en Viu mitjançant el correu electrònic cultura.enviu@uab.cat.

Dins de