Vés al contingut principal

El rànquing de Xangai situa la UAB com a la cinquena millor universitat del món en veterinària

20 jul. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Segons el Global Ranking of Academic Subjects, la UAB és la cinquena millor universitat del món en l’àmbit de la veterinària, i ocupa la posició 34 en geografia.

Facultat de Veterinaria

El Global Ranking of Academic Subjects, la classificació per matèries de l’Academic Ranking of World Universities (ARWU) que elabora la Universitat Jiao Tong de Shanghai, situa la UAB com la cinquena millor universitat del món en veterinària, tot millorant dues posicions respecte de l’edició anterior. Només puntuen per sobre de la UAB la Universitat de Yangzhou (Xina), la Universitat de Medicina Veterinària de Hannover (Alemanya), la Universitat Agrícola de Nanjing (Xina) i la Universitat de Gant (Bèlgica).

A més, la UAB ocupa la posició trenta-quatre en geografia a nivell mundial i és la primera d'Espanya, i se situa entre les 200 primeres posicions del món en un total de 25 matèries.

La UAB és a la franja entre les 51 i les 75 millors universitats del món en ciències agrícoles. A la franja entre la 76 i la 100, la UAB apareix en les categories d’economia, biotecnologia i ecologia. Pel que fa al tram entre les posicions 101 i 150, la UAB s'ha classificat en les categories de matemàtiques, física, oceanografia, ciència de l’atmosfera, ciència i tecnologia instrumental, ciència i enginyeria de materials, nanociència i nanotecnologia. També destaca la situació de la Universitat entre les posicions 151 i 200 en les categories de química, ciència i enginyeria de l’energia, ciència i enginyeria ambientals, biologia, biomedicina, infermeria, tecnologia mèdica, farmacologia, ciències polítiques, sociologia, administració pública i gestió del turisme.

L'Academic Ranking of World Universities (ARWU) es va publicar per primer cop el 2003 i és una de les classificacions d'institucions d'educació superior més prestigioses a escala mundial. S'elabora a partir de dades obtingudes del Web of Science de Clarivate Analytics i d'organismes oficials.

Més informació:
https://www.shanghairanking.com/rankings/gras/2022

Dins de