Vés al contingut principal

El CRAG organitza dos congressos sobre l'estat actual de la recerca en agrigenòmica

15 març 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El proper mes de maig al CosmoCaixa, tindran lloc els congressos «At the forefront of plant research 2023» (8-10 de maig) i «Genomics-assisted breeding for boosting crop and livestock improvement» (10 i 11 de maig). Les inscripcions a ambdós ja estan obertes.

Congressos CRAG

El congrés «At the forefront of plant research 2023» presentarà i debatrà l’avantguarda actual de la investigació vegetal i reflexionarà sobre les perspectives i els reptes de la ciència fonamental d’avui i de l’agricultura de demà. Comptarà amb una gran varietat de ponències a càrrec d’experts d’arreu del món i sessions de pòsters.

Aquest esdeveniment tindrà lloc del 8 al 10 de maig al CosmoCaixa de Barcelona. El mateix dia 10 compartirà sessions amb el congrés «Genomics-assisted breeding for boosting crop and livestock improvement», també organitzat pel Centre de Recerca en Agrigenòmica.

Aquest altre congrés se centrarà en els avenços en la millora genètica assistida mitjançant mètodes genòmics en plantes i animals i debatrà els reptes que cal abordar per garantir la seguretat alimentària durant les properes dècades. També comptarà amb ponències convidades d’investigadors experts d’aquest àmbit i una sessió de pòsters.

Dins de