Vés al contingut principal

El Concert de Primavera de la UAB homenatja els desapareguts durant el conflicte a Ucraïna

30 març 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El concert de primavera d’aquest any serà el 2 de juny a les 14 h a la Sala Teatre de la UAB. Per assistir-hi cal reserva entrada a través d’un formulari.

 

Concert primavera 2022

De forma conjunta, Cor i Orquestra interpretaran la peça popular ucraïnesa 'Tsvite teren' (Floreixen les espines) amb arranjament de Obpobka A. Abdiebcbkoso. 

El dijous 2 de juny el Cor i l’Orquestra de la UAB ofereixen el seu tradicional Concert de Primavera. El concert es realitzarà a la Sala Teatre de la UAB a les 14 h i l’entrada serà gratuïta, però prèviament caldrà omplir el formulari de reserva d'entrades.

El Cor, dirigit per Poire Vallvé, començarà amb l’actuació dels membres del Cor de Cambra que interpretarà peces com: Dits, de Lluís Barceló poema de Gabriel Ferrater amb arranjament de Guillem Lluís, Ton pare no té nas, música Tradicional Mallorquina de B.Bibiloni o Túrót ëszik a cigány de Z Kodály.

Seguidament, el Cor UAB, integrat també pels membres del Cor de Cambra, cantarà dues cançons del Bestiari de P. Quart i ManuelOltra, El musclo i Microbi, i les cançons: Canção do Mar i Sagnes d’ahir (Agnus Deid’avui) versionades per Poire Vallvé. 

L’Orquestra, dirigida per Jesús Badia, presentarà un programa de tres blocs: primerament la simfonia en la major de W.A. Mozart, de finals del s. XVIII, una obra lluminosa amb trets característics teatrals i un segon moviment amb aires d’ària operística.

En un segon apartat, interpretaran la sempre emblemàtica i sensible Pavane pour une infante defúnte del francòfon M. Ravel, amb dedicatòria especial per tots els desapareguts per la cruel i inexplicable guerra ucraïnesa. 

L’agrupació musical acabarà amb un tercer bloc dedicat a A. Piazzolla, un compositor del segle XX renovador de la música argentina i del qual aquest any es commemora el centenari del seu naixement. Primer un tango de l’etapa primerenca i finalment un altre escrit en l’etapa parisenca on va estudiar amb Nàdia Boulanger.

L’entrada és gratuïta i cal fer reserva prèvia omplint el formulari d’inscripcions

Dins de