Vés al contingut principal

El Claustre debat l'informe anual del rector

14 des. 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El proper 20 de desembre, el Claustre de la UAB es reunirà en una sessió ordinària per debatre l'informe sobre les línies generals de la política de la Universitat que presentarà el rector Javier Lafuente, així com els informes anuals de l'Observatori per a la Igualtat i del síndic de greuges. El Claustre debatrà també, a partir d'una proposta presentada per claustrals, un punt titulat "Informe sobre l'atac informàtic de l'11 d'octubre de 2021: causes, responsabilitats, pla de restabliment dels serveis i mesures de prevenció". La reunió es desenvoluparà telemàticament.

Claustre

L'informe presentat pel rector en aquesta sessió el Claustre correspon a l'article 58.g. dels Estatuts de la UAB, que estableix que el rector o rectora ha de sotmetre a la votació dels claustrals un informe anual sobre la gestió de la institució. Per la seva banda, l'Observatori per a la Igualtat farà públic el seu informe anual sobre l'aplicació del Protocol per prevenir i actuar contra l'assetjament sexual, l'assetjament per raó de sexe, orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere, i la violència masclista. I el síndic de greuges presentarà la memòria corresponent a la seva activitat durant l'any 2020.

El Claustre és l'òrgan màxim de representació de la comunitat universitària. Debat les línies generals d'actuació de la Universitat, controla la gestió dels càrrecs i impulsa l'activitat normativa d'altres òrgans de govern. Es renova cada quatre anys, a excepció del sector dels estudiants, que ho fa cada dos, i es reuneix com a mínim dues vegades a l'any. A més del funcionament per sessions plenàries, el Claustre pot crear comissions específiques.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat
  • Ciutats i comunitats sostenibles

Dins de