Vés al contingut principal

El 28 de març s'entregaran els premis Arcadi Oliveres als millors TFG en justícia global

15 març 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El pròxim 28 de març es reconeixeran a la Sala d’Actes de la Facultat d’Economia i Empresa els millors treballs de fi de grau realitzats el curs passat i que tracten temàtiques vinculades a la transformació per a la justícia global. 28 estudiants rebran el premi. A més, a l’acte es donaran a conèixer els treballs premiats per àmbit de coneixement.

Imatge entrega de premis TFG 2022

La Fundació Autònoma Solidària (FAS) convoca cada curs el Premi de Treballs de Final de Grau destinat a premiar els millors treballs de fi de grau en clau de transformació per a la justícia global realitzats per estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’acte de reconeixement i repartiment dels Premis Arcadi Oliveres, que tindrà lloc el 28 de març a les 12h a la Facultat d’Economia i Empresa, pretén reconèixer les persones autores dels TFG sobre desenvolupament sostenible i justícia global. A més a més, també vol fer visibles la contribució dels TFGs premiats als ODS i a la justícia global des de les diferents disciplines existents al Campus.

L’acte començarà amb una benvinguda i presentació del director de la FAS, Jordi Prat, juntament amb el director de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona, David Llistar. A continuació, Esther Zapater, secretària general de la Universitat Autònoma de Barcelona, i David Llistar, faran entrega dels premis. El protagonisme de l’acte el tindrà l’alumnat. Cadascun d’ells pujarà al faristol i farà una breu intervenció explicant com contribueix el seu TFG al desenvolupament sostenible i a la justícia global. Seguidament, es revelaran i repartiran els premis per àmbit de reconeixement de: Ciències, Biociències i Tecnologies, Ciències Socials i Jurídiques, Arts i Humanitats i Ciències de la Salut, on cada premiat rebrà la quantitat de 250€ i l’especificació d’aquest premi en el Diploma.

28 estudiants són premiats en aquesta edició: Jinyue Bai i Laura Vetter de l’Escola d’Enginyeria; Anna Pallarés Garcia, Elsa Carbonell Malet, Carla Gil Piñeira, Alberto Carrasco Parrón i Belén Mahia Vizcaíno de la Facultat de Biociencies; Oriol Llopis Almela, Eudald Vehí Llorente i Mónica Cano Garrido de la Facultat de Ciències; Alaaddine Azzouzi Rahmouni i Lucia Collera Tamargo de la Facultat de Ciències de la Comunicació; Joan Arnijas de la Facultat de Ciències de l’Educació; Samir Rezali Hoummira, Jordi Sorolla Garcia, Roser Lafont Colomines i  Júlia Cabello Abadal de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia; Jan Cubillo Solà i Ricardo Pol Hermida de la Facultat de Dret; Pablo Algarrada Vera de la Facultat d’Economia i Empresa; Julia Ron Soto, Laura Franco Nieto, Pablo Marid Arancibia, Cristina Troya Betrian i Raquel Sancho Ruiz de la Facultat de Filosofia i Lletres; Daina Parellada Moreno de la Facultat de Medicina; Nathan Percy de la Facultat de Traducció i Interpretació; i Xavier Rincón Moledo de la Facultat de Veterinària.

A més, els treballs premiats es dipositaran al Dipòsit Digital de Documents de la UAB amb la llicència CC-BY-SA amb caràcter de no exclusivitat, sense límit temporal ni territorial.

Dins de