Vés al contingut principal

Descomptes per als concerts de l'Orquestra Sinfònica del Vallès al Palau de la Música

16 set. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB ha signat un conveni amb l'Orquestra Simfònica del Vallès en virtut del qual s'ha activat un descompte per a la comunitat universitària.

ConcertNadal2017

El proper dissabte 8 d'octubre, l'Orquestra Simfònica del Vallès organitza un concert al Palau de la Música i en virtut del conveni de col·laboració signat per la UAB s'ha activat un descompte del 20 % per a tota la comunitat universitària (alumnat, personal i Alumni).

Aquest descompte serà vàlid per assistir a tots els concerts de Simfònics al Palau que organitza l'Orquestra Simfònica del Vallès. La programació de la temporada es pot consultar al web del Palau de la Música. El codi promocional és UAB_OSV2223 i cal seguir les instruccions següents.

L’Orquestra Simfònica del Vallès fa anys que col·labora amb el Cor i l'Orquestra de la UAB, i han actuat junts en diverses ocasions com per exemple, en una efemèride tan especial com va ser el Concert des 50 anys de la UAB.

L'Orquestra Simfònica del Vallès va néixer l’any 1987 en el si de l’Associació d’Amicsde l’Òpera de Sabadell. Es tracta de l’única orquestra simfònica de l’Estat Espanyol que s’organitza empresarialment com una societat anònima laboral. És a dir, els 53 treballadors que la conformen són a la vegada els propietaris de l’agrupació. Són l'única orquestra profesional estable privada del país, on els músics i equip de gestiósón alhora empleats i accionistes. Des del setembre compten amb James Ross com a director titular. Actualment fan més de 100 actuacions per temporada, que es centren al Palau de la Música Catalana.

Més informació:

- Programació completa

- Reserva d'entrades amb descompte

 

Dins de