Vés al contingut principal

Crida per a participar en el tribunal de les Proves d'accés per a més grans de 25/45 anys

11 gen. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Els dies 30 d'abril i 7 de maig de 2022 tindran lloc a la UAB, les proves d'accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys. El professorat interessat en participar-hi com a vocal corrector es podrà inscriure del 17 al 28 de gener a través d'un formulari electrònic.

Professor i alumnes a l'aula

La UAB fa una crida pública de participació al seu professorat funcionari i contractat per participar com a vocals correctors de les proves d’accés per a més grans de 25 i 45 anys. Les sol·licituds es podran presentar del 17 al 28 de gener de manera telemàtica mitjançant un formulari electrònic. Per a qualsevol dubte o incidència, les persones interessades poden contactar per correu electrònic: coordinacio.acces.aaa@uab.cat
 
Aquestes proves consten d’una part comuna (comentari de text, llengua catalana, llengua castellana i llengua estrangera) i una part específica (biologia, dibuix tècnic, economia de l’empresa, estadística, filosofia, física, geografia, història contemporània, literatura catalana, literatura castellana, matemàtiques i química. L'estructura de cada prova i els criteris generals de correcció es poden consultar a la pàgina web de la Generalitat de Catalunya.
 
Les retribucions íntegres brutes per al torn de vigilància seran de 185 euros per sessió, per la correcció i la revisió s’estableix una quota fixa per matèria de 25 euros més 4 euros per examen corregit. A aquestes quantitats se’ls hi aplicaran les corresponents retencions i no s’abonaran dietes ni desplaçaments.

Dins de