Vés al contingut principal

Convocatòria dels premis de la xarxa US.cat als millors TFG i TFM en l'àmbit de la promoció de la salut

03 juny 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Amb la finalitat tant de promoure l’entorn i la vida saludables, com de conscienciar la comunitat pel que fa a aquesta temàtica, s'han convocat per primera vegada els Premis als millors treballs finals de grau i màster en l’àmbit de la promoció de la salut en relació amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

Xarxa US.cat

La Xarxa US.cat, en el marc del conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya —en concret, la Secretaria General de Recerca i Universitats del Departament de Recerca i Universitats i la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut— i les universitats catalanes, ha desenvolupat les bases per atorgar, per primera vegada, els Premis als millors treballs finals de grau i màster en l’àmbit de la promoció de la salut en relació amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS), amb la finalitat tant de promoure l’entorn i la vida saludables, com de conscienciar la comunitat pel que fa a aquesta temàtica.

Així mateix, es pretén incorporar la perspectiva de la promoció de la salut en la docència i fomentar-ne l’interès en la recerca. L’objecte d’aquests premis és reconèixer l’excel·lència dels treballs finals de grau i màster de l’alumnat de les universitats catalanes en matèria de promoció de la salut, respecte dels ODS. Correspon a la Universitat de Barcelona, en tant que universitat que presideix actualment la Xarxa US.cat i segons el que la Xarxa ha acordat, de convocar la primera edició d’aquests premis.

S’atorguen un total de sis premis: tres premis per als tres millors treballs finals de grau i tres premis per als tres millors treballs finals de màster. Cada premi consisteix en un diploma del Departament de Recerca i Universitats i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, així com en la percepció de 1.000 euros, que aporten els departaments esmentats.

Pot participar i optar al premi l’alumnat que hagi defensat el TFG o TFM a qualsevol de les universitats catalanes durant els cursos 2020-2021 o 2021-2022, sempre que el treball hagi estat qualificat amb una nota d’excel·lent.

Més informació: Convocatòria dels Premis de la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables als millors treballs finals de grau i màster en l'àmbit de la promoció de la salut en relació amb els ODS – 2022

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Salut i benestar

Dins de