Vés al contingut principal

Confinament pel COVID-19: qüestionari sobre els seus efectes en la salut de les persones grans

22 abr. 2020
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Més de 1200 persones de 65 anys i més han col·laborat ja omplint un qüestionari per conèixer les conseqüències de l'allargament del confinament en la salut de les persones grans, col·lectiu de risc, més enllà de les atribuïbles al COVID-19. Amb les respostes i testimonis obtinguts es podran elaborar programes d'assistència i suport.

COVID-19: Persones grans i confinament

Les persones grans són un grup d’alt risc davant de contagi pel coronavirus. El confinament és una mesura bàsica per reduir les probabilitats de contagi. Però el seu allargament, que ja és un fet, representa per si mateix un risc per a les seves condicions de salut. Per aquests motius, des de la Fundació Salut i Envelliment hem engegat una iniciativa per recopilar informació sobre com les persones grans estan fent front a les dificultats d’estar confinades a les seves llars pel coronavirus.

Fins avui, més de 1200 persones amb edats a partir de 65 anys han prestat ja la seva col·laboració voluntària i han omplert el següent qüestionari, destinat a conèixer els efectes cognitius i psicosocials del confinament, amb l’objectiu de proporcionar recomanacions i programes que en redueixin l’impacte. 

Accés a l'enquesta:

QUESTIONARI FSiE-UAB - EFECTES COGNITIUS I PSICOSOCIALS DEL CONFINAMENT EN LES PERSONES GRANS

Tot i que aquestes dades no es poden generalitzar a un total de la població de persones de 65 anys i més, la informació proporcionada serà una important contribució per comprendre com els afecta el confinament.

Agraïm per avançat la col·laboració de totes les persones que responguin al qüestionari i de les que en facin difusió entre els seus familiars i coneguts.

En cas de necessitar assistència per omplir el formulari, o de tenir dubtes respecte al seu contingut i finalitats, contacteu amb nosaltres i us atendrem amb molt de gust:

fsie@uab.cat
(+34) 93 433 50 30

#granresistencia

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Salut i benestar

Dins de