Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Conferència sobre la vitamina D i la relació amb els desordres físics i mentals

23 set. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El 5 d'octubre, via Teams, va tenir lloc el seminari web “La vitamina D en la maduresa i la seva relació amb els desordres físics i mentals”, a càrrec de María Hernández Bascuñana, graduda en Nutrició Humana i Dietètica i autora del llibre VitaminaDos. Disfruta de una vida más saludable gracias a la vitamina D.

UAB

El curs 2022-23 es va iniciar amb la conferència “La vitamina D en la maduresa i la seva relació amb els desordres físics i mentals” organitzada per la UGT i el Campus SiS. Aquesta conferència segueix la línia iniciada fa dos anys emmarcada en la salut de les dones.

Durant la nostra etapa adulta anem perdent la capacitat de síntesi de vitamina D, per això tenim més predisposició a un estat deficitari d’aquesta, amb la qual cosa quedem desprotegits, pel que fa a la nostra salut i benestar, davant de desordres relacionats amb la vitamina D: depressió, demència, deteriorament de la funció cognitiva, fatiga física i mental, malaltia cardiovascular, dolor neuropàtic, inflamació i dolor crònic, malalties autoimmunes, infeccions, al·lèrgies, afeccions musculoesquelètiques, càncer, desordres intestinals i altres. 

En aquesta conferència, impartida per María Hernández Bascuñana, es descobreixen les maneres més eficaces per obtenir vitamina D.  

María Hernández és autora del llibre VitaminaDos. Disfruta de una vida más saludable gracias a la vitamina D, publicat per l'editorial Alienta del Grup Planeta. Especialista en immunologia nutricional clínica i estil de vida, combina la docència universitària i de postgrau amb la consulta clínica. És graduada universitària un Nutrició Humana i Dietètica i experta universitària en immunonutrició. Compta amb els màsters universitaris en Educació per a la Salut i Psicologia Positiva Aplicada a l'Educació i la Salut, i té formació en immunometabolisme, microimmunoteràpia i nutrició i patologies. 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Salut i benestar

Dins de