Vés al contingut principal

Conferència "Noves perspectives sobre la violència masclista des del feminisme no-identitari"

11 nov. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Ponència a càrrec de la Laura Macaya-Andrés, activista feminista i autora del llibre “Alianzas rebeldes. Un feminismo más allá de la identidad” el 17 de novembre a les 13h a la Sala de Cinema

img_conferencialauramacaya

El primer acte en el programa del 25-N impulsat per l’Observatori per a la Igualtat de la UAB és la conferència “Noves perspectives sobre la violència masclista des del feminisme no-identitari” el 17 de novembre a les 13 h a la Sala de Cinema de la Universitat Autònoma de Barcelona. La ponent és Laura Macaya-Andrés, especialista en perspectiva de gènere, avaluació, intervenció i acompanyament de dones en situació de violència de gènere.

La Laura Macaya-Andres és una activista feminista i sindicalista. Els seus temes de preferència són les perspectives de l’abolicionisme penal i l’antipunitivisme. És autora del protocol contra les agressions i els assetjaments sexuals en els espais d’oci nocturn i privat “No callem” de 2018 de l’Ajuntament de Barcelona. Així mateix, és autora i coeditora del llibre “Alianzas rebeldes. Un feminismo más allá de la identidad”. Actualment, Macaya és la directora de l’associació Genera, una entitat per a la defensa dels drets i llibertats sexuals i de gènere.

La ponència forma part del programa per commemorar el Dia Internacional contra les Violències Masclistes, el 25 de novembre, que ha organitzat l’Observatori per a la Igualtat de la UAB. El programa també inclou l’acte commemoratiu amb motiu del 25N que se celebrarà a la Sala d’Actes del Rectorat el 29 de novembre. Podeu consultar tota la informació al cartell del 25N d’aquest any i a les nostres xarxes.

 

Dins de