Vés al contingut principal

Comença la Challenger Season a la UAB, amb el primer repte entorn de l'alimentació

14 abr. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Dilluns 17 d’abril, es llança el primer repte de la Challenger Season 2023, amb el lema «Ajuda’ns a millorar l’alimentació del campus de la UAB perquè sigui més saludable i sostenible». Tota la comunitat universitària pot participar en el repte, que durarà una setmana, enviant la seva proposta. La idea guanyadora optarà a diferents premis.

Imatge portada challenger season

Els premis per a les propostes plantejades tindran en compte l’originalitat i el grau d’innovació, la viabilitat i el grau d’impacte de la solució.

La Challenger Season 2023 enllaça amb les activitats de la Setmana Saludable i Sostenible de la UAB. Organitzada pel Parc de Recerca UAB, pretén la participació de la comunitat de la Universitat en una sèrie de reptes que es plantejaran durant les cinc setmanes vinents, alineats amb els objectius de desenvolupament sostenible, amb el propòsit d’aportar idees per a cadascun dels desafiaments.

Les solucions als reptes poden tenir una extensió màxima de 200 paraules i el format que es prefereixi; s’hi poden enviar propostes amb esbossos, renderitzacions o qualsevol altre tipus de mitjà de visualització i explicació de projectes.

Els premis per a les propostes plantejades tindran en compte l’originalitat i el grau d’innovació, la viabilitat i el grau d’impacte de la solució.

Les propostes del primer repte es podran enviar fins al dijous 20 d’abril, a les 15 h. Divendres 21 d’abril, es donarà a conèixer la idea més innovadora, que serà reconeguda amb dues entrades per al festival Cruïlla i un ordinador portàtil. A més, a les persones guanyadores se’ls oferirà la possibilitat de rebre assessorament per definir i desenvolupar la seva idea al campus.

Durant les setmanes següents s’aniran obrint quatre reptes més, relacionats amb la mobilitat (24 d’abril), els residus (8 de maig), la no-discriminació (15 de maig) i la salut mental (22 de maig).

Formulari per enviar propostes

Dins de