Vés al contingut principal

Com es pronuncia la UAB?

20 juny 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Eric Sobrevia i Paula Ferrer, dos UABers youtubers, donen resposta a les preguntes més repetides sobre el campus i els serveis de la UAB en la segona temporada de les Visites al Campus versió YouTube.

Visites al Campus Online T2

No et perdis cap episodi de Visites al campus versió YouTube T2!

En aquesta segona temporada de Visites al campus versió YouTube, l’Eric i la Paula, visitaran diferents espais i racons del campus on els UABers gaudeixen del seu temps lliure. A cada episodi, de menys de 5 minuts, descobriràs diferents espais del campus que tot estudiant ha de conèixer si vol considerar-se un autèntic UABer!

En el primer episodi, els youtubers de la UAB busquen quin és el millor racó de gespa de tot el campus de la UAB. Recorren tots els espais verds preguntant a diferents UABers quina és la seva opinió.

En el segon episodi, l'Eric i la Paula gaudeixen d'un dia al Servei d'Activitat Física de la UAB. Descobreixen junts l'oferta d'instal·lacions esportives que ofereix el SAF i l'Eric es converteix en l'entrenador personal de la Paula.

En el tercer episodi, els youtubers de la UAB investiguen com es pronuncia el nom de la UAB. Per descobrir-ho fan dir-ho als UABers del campus, però sense que s'adonin de quin és l'objectiu del test.

En el quart episodi, la Paula i l'Eric visiten els diferents bars del campus de la UAB. Fan un petit correbars per descobrir què fan els UABers als bars i quins són els productes estrella de cada bar.

En el cinquè episodi, els youtubers de la UAB descobreixen l'oferta cultural de la UAB. Cinema, teatre, música... són algunes de les activitats de les que han pogut gaudir l'Eric i la Paula.

Aquests són els cinc episodis que hi ha publicats fins ara, però encara queden més racons per descobrir. Per no perdre’t cap episodi, visita’ns sovint o subscriu-te al nostre canal de YouTube!


Et podria interessar
Visites al campus versió YouTube -T1
Vistes al campus versió YouTube - T2
Visita la UAB

 

Dins de