Vés al contingut principal

Cinc investigadors i investigadores de la UAB, entre els més citats a nivell mundial

16 nov. 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Esteve Corbera, Margarita Triguero Mas, Jordi Martínez Vilalta, Xavier Montalbán i María Asunción Buti figuren entre els investigadors amb els articles més citats del món segons Clarivate Analytics.

Recreació artística abstracta

La classificació d’aquest any del “Highly Cited Researchers”, realitzada per Clarivate Analytics, destaca a Esteve Corbera i Margarita Triguero Mas, de l’ICTA-UAB; Jordi Martínez Vilalta, del Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d’Ecologia; juntament amb Xavier Montalbán i María Asunción Buti, del Departament de Medicina, entre els investigadors i investigadores més citats a nivell mundial.

La llista d’investigadors altament citats de 2021, publicada el 16 de novembre pel Web of Science Group, identifica als científics socials que han demostrat una influència significativa en el seu camp d’estudi a través de la publicació en l’última dècada de múltiples articles científics de gran impacte. Els seus noms apareixen en la llista de l’1% d’articles amb major nombre de cites en el seu camp i any de publicació.

La llista de 2021 inclou a 6.602 investigadors i investigadores altament citats en diversos camps de més de 70 països. La metodologia d’elaboració de la llista es basa en les dades i anàlisis realitzades per experts bibliomètrics de l’Institut d’Informació Científica del Web of Science Group.

Un total de 3.774 investigadors són reconeguts pel seu acompliment en els 21 camps d’Essential Science Indicator (ESI), i 2.828 pel seu acompliment en altres diversos camps.

Més informació:

Enllaç a la llista completa “Highly Cited Researchers” i resum executiu

Dins de