Vés al contingut principal

Cancel·lada la conferència de la Dra. Anna Sala dins del cicle 'Conferències d'Emprenedors/es TOP' a la UAB

15 nov. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Sala no podrà impartir la sessió prevista per aquest dijous, 17 de novembre, ja que ha estat escollida finalista dels Premis Dona Emprenedora de WomenintechSpain en la categoria Disrupció Innovadora i haurà d'atendre el lliurament de premis a Madrid el mateix dia. La doctora, cap d'Innovació de l'Hospital Vall d'Hebron, havia de presentar el seu projecte anAPPhylaxis en una conferència organitzada per UAB-Emprèn.

Anna Sala

La doctora Anna Sala, cap de la Unitat d’Innovació de l’Hospital Vall d’Hebron (on és responsable de Qualitat, Processos i Innovació) i cofundadora i directora mèdica d’anAPPhylaxis, havia de protagonitzar la sessió d'obertura del cicle Conferències d’Emprenedors/es TOP de UAB-Emprèn

Després del seu pas per un programa d’innovació (Imagine Creativity Center) a Silicon Valley el 2013, Sala va cofundar la companyia Adan Medical Innovation, des d’on desenvolupa solucions digitals integrades per millorar la gestió de l'anafilaxi. A dia d’avui, disposa de dos productes diferents en cartera: AnAPPhylaxis, un estoig intel·ligent per a autoinjectors d'epinefrina connectat a una aplicació mòbil, i WE SAVE, una caixa intel·ligent d'autoinjectors d'epinefrina per a espais públics.

Per altra banda, Sala té un vincle estret amb la UAB, ja que s’hi va doctorar cum laude el 2012 i, des d’aquell any, també imparteix classes al Màster d’Immunologia.

Dins de