Vés al contingut principal

Arriba la tercera temporada de l'UABecedari

08 març 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Després de les temporades 1 i 2 de l'UABecedari protagonitzades per la Bea i la Cèlia, l'Enric To agafa el relleu per continuar explicant conceptes relacionats amb la UAB a la temporada 3.

UABecedari-T2

No et perdis cap lletra de l'UABecedari, començant amb la T de Transport!

Torna l'UABecedari, el primer diccionari universitari en vídeo! Aquest cop l'Enric To, estudiant de la universitat, serà l'encarregat d'explicar els principals conceptes que envolten el món universitari, la UAB i les seves facultats.

El funcionament de la T3 continua sent el mateix: per cada lletra, un concepte. El format també es manté igual: cada entrada del diccionari serà un vídeo proper, fresc i de menys de 5 minuts on aprendràs curiositats, dades i informació d'interès perquè puguis conèixer millor la UAB.

Ja està disponible el primer vídeo de la T3, començant amb la T de Transport. Visita’ns sovint i no et perdis cap lletra... o subscriu-te al nostre canal de Youtube!

La UAB t'ofereix un ampli ventall d'activitats i continguts per conèixer els estudis i el campus. Les trobaràs totes a Visita la UAB: Jornades de Portes Obertes, Saló de l'Ensenyament, Visites al campus, Visites als centres, Dia de les Famílies, Visites al campus versió YouTube, catàlegs i guies en PDF... Un reguitzell d'opcions per convidar-te a trepitjar el campus!

 

Més informació

UABecedari (T1)

UABecedari (T2)

UABecedari (T3)

Visita la UAB

Dins de