Vés al contingut principal

3 raons: per què el meu grau a la UAB?

13 juny 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La Marta, estudiant del grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments; la Sara, estudiant del grau en Musicologia; el Martí, estudiant del grau en Història; la Maria, estudiant del grau en Filologia Catalana i el Pablo, estudiant del doble grau en Enginyeria Informàtica + Enginyeria de Telecomunicació ens expliquen 3 raons per estudiar el seu grau a la UAB.

Visites al campus per a particulars

36 UABers t'expliquen perquè estudiar el seu grau a la UAB... en vídeos de 30 segons!

Estàs dubtant entre diversos graus de la UAB? T’agradaria que estudiants actuals et resumissin diversos graus en només 30 segons per acabar-te de decidir? Tenim la solució: 36 vídeos on 36 UABers t’expliquen, en primera persona i en vídeos molt curts, perquè estudiar cadascun d’aquests graus a la UAB.

David, Paula, Xavier, Naomi, Irene, Ainhoa, Helena, Jordi, Esther, Judit, Marta, Bernat, Celia, Guillem, Carolina, Paula, Lluc, Galatea, Pablo, Olga, Xavier, Ksenia, Silvia, Olga, Raquel, Anna, Martí, Maria… són els i les UABers que t’explicaran tres raons per estudiar cadascun dels seus graus. 

La UAB t’ofereix més de 100 estudis diferents. Amb tantes opcions per escollir és normal que encara no tinguis del tot clar què estudiar, però no et preocupis: Enginyeria Informàtica, Estudis d’Àsia Oriental, Veterinària, Relacions Internacionals, Comunicació Audiovisual, Medicina, Economia, Educació Primària, Història de l’Art, Psicologia, Dret i Criminologia són alguns dels 36 graus de les diverses facultats de la Universitat Autònoma de Barcelona que podràs conèixer una mica més gràcies a les raons dels nostres UABers

 


Més informació
3 raons: per què el meu grau a la UAB?
Visita la UAB

 

Dins de