Vés al contingut principal

Laboratori de Psicologia de l'Esport

Health Sport Lab

Laboratori vinculat al grup consolidat de recerca Estil de Vida, Esport i Salut (2017 SGR 1701). El laboratori està coordinat pel Dr. Lluís Capdevila.

És un espai de recerca ubicat a la localització B-5146 i B-5148 del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva o de l’Educació. Va ser creat per Jaume Cruz i Lluís Capdevila a l’any 1991 i ha estat equipat amb infraestructures de recerca a partir de diferents projectes obtinguts pel grup, com ara l’ajut 2006PEIR100001/24 obtingut l’any 2007 (DURSI/UAB).

Està equipat amb aparells d’ergometria i polígrafs per tal de reproduir i registrar situacions esportives o d’activitat física en condicions controlades. En aquest espai es realitzen la major part d’estudis de laboratori corresponents als projectes de recerca relacionats amb les ciències de l’esport i liderats per membres del grup.

L’equip de treball és interdisciplinari, comptant amb especialistes en psicologia, medicina, preparació física i enginyeria. El Laboratori també és un focus de formació de personal investigador, provinents del Practicum del Grau en Psicologia, del Màster de Psicologia de l’Esport i de l’Activitat Física, i del Doctorat en Psicologia de la Salut i de l’Esport de la UAB.

Informació complementària