Col·labora amb la FAS

Qui pot fer un donatiu?

Imatge de les cares de la infografia de col·labora

Estudiants UAB
 
A través de la Campanya 0,7 %, cada estudiant pot aportar 15 € amb la seva matrícula per a accions de solidaritat i de cooperació per al desenvolupament. Marca la casella de la teva matrícula!

PAS-PDI
 
Coincidint amb les reivindicacions dels anys 90 pel 0,7 %, membres del PAS  (personal administratiu i de serveis) i PDI (personal docent i investigador) de la UAB van començar a fer aportacions al Fons de Solidaritat de la UAB fins a dia d’avui. Tu també pots fer-te donant de la FAS!

Institucions
 
El teu departament, oficina o servei està interessat en donar suport als nostres programes?
La teva empresa vol col·laborar en el projecte de la FAS? Posa’t en contacte amb nosaltres i et presentarem propostes de col·laboració.

En aquest enllaç pots veure els finançadors que han col·laborat recentment amb nosaltres.
 
Qualsevol persona, encara que no formi part de la UAB, pot col·laborar amb la FAS. Fes el teu donatiu!

Empresa i discapacitat
 
La legislació vigent obliga a les empreses de més 50 treballadors/es a reservar un 2% de les seves plantilles per a persones amb discapacitat o a realitzar una mesura alternativa per al foment de l'ocupació d'aquest col·lectiu. Una d'aquestes mesures és realitzar una donació o acció de patrocini que tingui com a beneficiària una fundació o associació d'utilitat pública que tingui com a objecte social la formació professional, la inserció laboral o la creació d'ocupació a favor de persones amb discapacitat. 

La Fundació Autònoma Solidària treballa per la formació i/o inserció laboral dels estudiants universitaris amb discapacitat i per la formació i/o inserció laboral de les persones amb discapacitat a la universitat. Si la teva empresa està interessada en donar suport a les iniciatives promogudes des del PIUNE, Servei d'Atenció a la Discapacitat, per a la inserció laboral dels estudiants universitaris amb discapacitat, contacta amb nosaltres: fas.piune@uab.cat.