La UAB convoca 92 beques per realitzar pràctiques a l'estranger
28.09.2011 Mobilitat  -  El 3 d'octubre s'obre el període d'inscripció a les beques Euroacció - Leonardo da Vinci, destinades a la realització de pràctiques professionals a altres països europeus durant el 2012.

Leonardo da Vinci és un programa de la Unió Europea per promoure un espai comú en matèria d'educació i de formació professional. L'objectiu principal és millorar les aptituds i les competències individuals dels joves amb el propòsit d'afavorir-ne la inserció al mercat laboral.

Amb el projecte Euroacció, la UAB gestiona les beques del programa Leonardo da Vinci per tal de facilitar els graduats la realització de pràctiques professionals als països que participen al programa. Enguany, la UAB gestiona 92 beques per realitzar estades durant el 2012 a Alemanya, França, Irlanda, Itàlia, Portugal i Regne Unit. Dues de les beques estan destinats a persones amb discapacitats.

Les estades seran de 14 setmanes excepte a França, on seran de 9 setmanes. La beca cobreix la cerca de l'empresa, un curs de preparació lingüística en el país de destinació, les despeses del viatge, una assegurança de viatge i de malaltia, les despeses d'allotjament, un ajut per a manutenció i la tutoria durant les pràctiques.

Existeix també la possibilitat de que el sol·licitant busqui l'empresa on fer les pràctiques. En aquest cas, haurà de demanar el document que acrediti l'acceptació de l'estada per part de l'empresa i haurà de gestionar també l'alltojament i el viatge.

En la concessió de les beques es valorarà aquest factor així com l'expedient acadèmic del sol·licitant, la motivació per realitzar l'estada, estar inscrit com a demandant d'ocupació i tenir alguna de les titulacions prioritzades. A més, el coneixement acreditat de l'idioma que s'ha d'utilitzar al país d'acollida és una condició indispensable.

El període de sol·licituds es tancarà el proper 28 d'octubre. Per obtenir més informació, es poden realitzar consultes a Treball Campus trucant al telèfon 93 581 48 90 o bé escrivint a l'adreça electrònica euroaccio@uab.cat.

Més informació
Euroacció
Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona