Joan Botella, nou degà de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia
19.12.2011 Institucional  -  Joan Botella, catedràtic de Ciència Política de la UAB, ha estat escollit nou degà de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia. La Junta de Facultat va aprovar el nomenament el 14 de desembre passat. El nou degà prendrà possessió del càrrec el proper mes de gener, tot agafant el relleu de Salvador Cardús, actual degà de la Facultat.

El nou equip del Deganat el completen Vicent Borràs, vicedegà d'Ordenació Acadèmica; Ana Mar Fernández, vicedegana d'Economia i Serveis; Sara Moreno, vicedegana de Professionalització i Pràctiques; Francesc Serra, vicedegà de Relacions Exteriors; Esther Fernández, coordinadora dels programes de grau; Antonio Martín, coordinador dels programes de màster; i John Robert Etherington, secretari de la Facultat.

Especialista en política comparada

Llicenciat en dret per la UB i doctor en dret per la UAB, Joan Botella és expert en política comparada i és especialitzat en partits polítics, eleccions, govern local i opinió pública. És autor d'obres com El sistema electoral (1966), La ciudad democrática (1999) o Democracy in Contemporary Spain (2004), entre d'altres.

Ja va ser anteriorment degà de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia (1990-1992) i ha desenvolupat diversos càrrecs institucionals a la UAB: degà de la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB (1984-1985), secretari general de la UAB (1986-1988) i vicerector de Professorat (1988-1990). Ha desenvolupat també diferents responsabilitats en organismes d'avaluació universitària.

Botella ha estat degà del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, vocal del Consell de l'Audiovisual de Catalunya i vicepresident de l'Asociación Española de Ciencia Política, entre d'altres càrrecs. Va ser, a més, nomenat oficial de l'Ordre de les Palmes Acadèmiques per designació del President de la República Francesa.

 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona