La BGSE és nomenada centre d'excel·lència Severo Ochoa
Barcelona Graduate School of Economics 05.10.2011 Investigar  -  La Barcelona Graduate School of Economics (BGSE), institut interuniversitari de recerca adscrit a la UAB i a la UPF, ha estat seleccionada centre d'excel·lència pel programa Severo Ochoa en l'àrea de ciències socials i humanitats.

Aquest programa reconeix els primers vuit centres de recerca espanyols en les seves àrees d'investigació. La comunitat acadèmica del BGSE, creada el 2006, està conformada per quatre grups: la Unitat de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica de la Universitat Autònoma de Barcelona; el Departament d'Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra; l'Institut d'Anàlisi Econòmica del CSIC; i el Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI).

L'acreditació obtinguda tindrà una validesa de quatre anys. Cadascun dels centres seleccionats es beneficiarà d'accés preferent a instal·lacions científiques, flexibilitat en la contractació d'investigadors o capacitat d'atracció de mecenatge. La BGSE ha estat l'únic centre de recerca en l'àmbit de les ciències socials dels vuit escollits entre 22 finalistes.

La BGSE s'ha posicionat enguany entre els vint millors centres de recerca en economia del món i entre els tres millors de Europa en producció científica, segons els rànquings elaborats per RePEc (Research Papers in Economics), una institució independent d'anàlisi bibliomètrica en economia i disciplines relacionades.

L'objectiu del programa Severo Ochoa, promogut pel Ministeri de Ciència i Innovació, és identificar i promoure els centres i unitats de recerca espanyols que ja destaquen entre els millors del món en la seva especialitat.

Més informació
Barcelona Graduate School of Economics
Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona