Obra guanyadora del concurs de vídeos de mobilitat sostenible a la UAB
img_not_videoguanyador_UMOB18 06.11.2018  -  Mobilitat sostenible
OBRA GUANYADORA DEL CONCURS DE VÍDEOS DE MOBILITAT SOSTENIBLE A LA UAB
 

 
El vídeo guanyador del concurs al campus de la UAB ha estat “THINK TWICE”. Creació de l’Abel Pau, Ivette Serral, Mireia Banqué i José Luís Ordóñez. Personal del CREAF.

A partir del
Projecte LIFE U-Mob i el patrocini de VadeCity, la UAB, juntament amb 23 universitats més de l’Estat Espanyol, va organitzar un concurs de vídeos de mobilitat sostenible amb l’objectiu de conscienciar sobre els efectes que tenen els desplaçaments generats a la universitat a nivell ambiental, econòmic, social i de seguretat. Efectes que comprometen els Objectius de Desenvolupament Sostenible de la nostra Universitat. Les persones interessades van poder participar del 17 de setembre al 19 d’octubre.

El jurat, composat per membres del Vicerectorat d’Economia i de Campus, l’Àrea de Comunicació i de Promoció, la Direcció d’Arquitectura i Logística i la Unitat de Planificació i Gestió de la Mobilitat va prendre la seva decisió en reunió del dia 22 d’octubre; valorant a més dels aspectes tècnics, la creativitat i la manera en que es representen els diferents conceptes de mobilitat sostenible.

Podeu visualitzar el vídeo guanyador i la resta de vídeos participants fent clic
aquí.

 
Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona