App&Town-UAB. La nova aplicació web de càlcul de rutes
img_noticia_App&Town_v3 App&Town-UAB. La nova aplicació web de càlcul de rutes
19.10.2017 Mobilitat  - 


Necessites saber com arribar al Campus de la UAB o com moure’t pel seu interior?
App&Town UAB

La UAB ha desenvolupat, juntament amb Mass Factory (EBT de la UAB), una nova aplicació web de càlcul de rutes. Es tracta de l’App&Town-UAB amb la qual pots calcular una ruta amb origen i/o destinació Campus, així com les rutes pel seu interior, en qualsevol dels mitjans de transport disponibles: a peu, en bicicleta, en transport públic col·lectiu, en cotxe o moto. L’aplicació també permet cercar itineraris multimodals, combinant transport públic i bicicleta, a més d’altres possibles combinacions; planificar els viatges en funció de l’hora de sortida i/o arribada; i en funció de l’accessibilitat.

Els resultats de la cerca inclouen el temps total de desplaçament (porta a porta), sumant els recorreguts a peu i el trajecte en el mitjà de transport seleccionat. En cas de cercar ruta en transport públic col·lectiu, els resultats inclouen visor de recorregut i horaris de línia. En cas de cercar ruta en bici, cotxe o moto, l’aplicació permet cercar el punt d’aparcament, dins el Campus, més pròxim a la destinació.
 
A més, l’aplicació situa, sobre el territori del Campus, les parades de bus i estacions de tren, amb les dades de cadascuna de les línies que hi passen; permet escollir entre les vistes habituals de mapa, i està disponible en català, castellà i anglès.
 
App&Town-UAB ja està disponible al web de Mobilitat i Transports. Podeu fer clic
aquí per accedir-hi de forma directa.

Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona