Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut de Recerca de l'Esport UAB

Homenatge a l'investigador en psicologia de l'esport Jaume Cruz

07 feb. 2020
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El Dr. Jaume Cruz, membre de l’IRE-UAB, ha rebut homenatge en el marc de les jornades de commemoració del 30e aniversari del Màster de Psicologia de l’Esport i l’Activitat Física UAB-INEFC: 30 anys d’història.

Jornades de commeració del Màster en Psicologia de l'Esport
Jaume Cruz durant la seva intervenció en les jornades

El Dr. Jaume Cruz va estar un dels promotors del primer màster en psicologia de l’esport a l’estat espanyol

El Dr. Jaume Cruz, catedràtic emèrit del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació, va estar l’impulsor del grup d’investigació d’Estudis de Psicologia de l’Esport i l’Activitat Física a la UAB i un dels promotors del primer màster en psicologia de l’esport a l’estat espanyol. Aquests estudis de màster oficial són actualment un referent en la formació de futurs professionals de la psicologia de l’esport, essent el més reconegut en la seva especialitat en tot l’Estat espanyol i en els països llatinoamericans. Durant trenta anys, ha capacitat més de 350 professionals per fer intervencions i investigacions en psicologia de l’esport i de l’activitat física.

La sessió inaugural de les jornades va comptar amb la participació del director en funcions de l’Institut de Recerca de l’Esport de la UAB, el Dr. Emilio Fernández Peña. El Dr. Fernández Peña va destacar la rellevància dels estudis de psicologia de l’esport a la UAB i el seu paper clau en el futur del nou Institut.

En la taula també van participar la Dra. Tatiana Rovira, degana de la Facultat de Psicologia, el Dr. Jordi Fernández, director del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació de la UAB, el Sr. Jordi Solà, director del Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC). La clausura de l’acte va anar a càrrec del Dr. Josep Ros, vicerector de Programació Acadèmica i de Qualitat de la UAB.

Les jornades van tenir lloc els dies 6 i 7 de febrer a la Facultat de Psicologia de la UAB.

 

Dins de