Vés al contingut principal

Emilio Fernández Peña participa en el disseny de l’activitat formativa de l’Acadèmia Olímpica Internacional

18 set. 2020
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El director de l’Institut de Recerca de l’Esport i del Centre d’Estudis Olímpics de la UAB, el Dr. Emilio Fernández Peña, forma part del grup de treball que desenvolupa les noves activitats educatives de l’Acadèmia Olímpica Internacional (IOA).

International Olympic Academy facilities

Instal·lacions actuals de l'Acadèmia Olímpica Internacional a l'antiga Olímpia (Grècia)

El grup de treball està integrat per nou acadèmics i experts especialitzats en els estudis olímpics que provenen d’institucions de Grècia, Suïssa, el Regne Unit, Alemanya i Espanya. El seu objectiu és repensar l’Acadèmia Olímpica Internacional com a institució d’innovació educativa i formació en l’àmbit dels estudis olímpics. Aquesta actuació s’emmarca en el pla de renovació de l’Acadèmia que impulsa el Comitè Olímpic Internacional, amb una aportació de dotze milions de dòlars, que permetrà inaugurar les noves instal·lacions al juny de 2021.

 

L’Acadèmia Olímpica Internacional és una institució vinculada al Comitè Olímpic Internacional i al Comitè Olímpic Grec. Al llarg de 60 anys, ha acollit a milers d’investigadors per estudiar el moviment olímpic i debatre sobre el futur de l’esport.  

 

La UAB, a través del Centre d’Estudis Olímpics, ha mantingut una col·laboració continua al llarg de les darreres dècades, amb la participació de professors com a docents i d’investigadors com alumnes dels diferents programes formatius que s’imparteixen.

 

Dins de