Hospital Clínic Veterinari

Arxiu de notícies

Albert Lloret i Xavi Roura junts

Albert Lloret i Xavier Roura entre els veterinaris més influents del món en medicina felina i canina

Albert Lloret, especialista en Medicina Felina de l'HCV torna a aparèixer, un any més, com el veterinari més influent d'Espanya en medicina felina, 16è d'Europa i 19è del món, entre més de 23.000 veterinaris al portal Expertscape. D'altra banda, Xavier Roura, Dip. ECVIM i Cap del Servei de Medicina Interna de l'HCV, ocupa de nou el 4t lloc com a veterinari més influent d'Espanya en medicina canina, el 31è d'Europa i el 50è del món, entre 55.000 professionals.  

Lluís Bosch amb un gatet

Nou Diplomat en Urgències i Medicina Intensiva

Des del passat mes d’octubre, el Lluís Bosch és Diplomat per l’ACVECC (American College of Veterinary Emergency and Critical Care). Llicenciat en Veterinària per la UAB el 2006, el Lluís va fer un internat en Medicina i Cirurgia de Petits Animals a l’HCV.

ProjectARTE

Inauguració de la primera exposició del certamen ProjectAR-TE

El passat 5 d'abril va tenir lloc la inauguració de la mostra Centre Mèdic Distòpic InterSalut, instal·lada a la Sala Tarot de Quinze de la Facultat de Filosofia i Lletres. Es tracta de la primera exposició produïda en el marc del certamen ProjecAR-TE, impulsat pel Departament d’Art i de musicologia de la UAB.

Minut de silenci per la pau

La UAB organitza un cicle a favor de la pau que s'inicia amb testimonis d'Europa de l'est

El 6 d'abril, la UAB organitza l'acte institucional "Vent de l'est: guerra i pau als confins d'Europa", en què intervindran membres de la comunitat universitària originaris de Sèrbia, Romania, Rússia i Ucraïna per compartir les seves impressions sobre el conflicte que s'està desenvolupant actualment a Ucraïna. Tindrà lloc a les 13 h, a la sala de revistes de la Biblioteca d'Humanitats, a la Facultat de Filosofia i Lletres.