L'Hospital Clínic Veterinari

Albert Lloret i Xavier Roura entre els veterinaris més influents del món en medicina felina i canina

Albert Lloret i Xavi Roura junts

Albert Lloret, especialista en Medicina Felina de l'HCV torna a aparèixer, un any més, com el veterinari més influent d'Espanya en medicina felina, 16è d'Europa i 19è del món, entre més de 23.000 veterinaris al portal Expertscape. D'altra banda, Xavier Roura, Dip. ECVIM i Cap del Servei de Medicina Interna de l'HCV, ocupa de nou el 4t lloc com a veterinari més influent d'Espanya en medicina canina, el 31è d'Europa i el 50è del món, entre 55.000 professionals.  

 

17/05/2024

Albert Lloret, expert en Medicina Felina de l'HCV torna a aparèixer, un any més, com el veterinari més influent d'Espanya en medicina felina, 16è d'Europa i 19è del món, entre més de 23.000 veterinaris al portal Expertscape.   

Albert forma part de l'equip de l'HCV des de 1997. Al llarg de la seva dilatada trajectòria s'ha especialitzat en medicina felina i és ponent habitual en congressos i autor de més de 50 articles científics en revistes internacionals especialitzades. Va ser el primer veterinari a Espanya en aconseguir la titulació d'especialista en medicina felina atorgada per l'ANZCVS, és membre del comitè veterinari de l'ISFM (International Society of Feline Medicine), membre fundador, president (2005-2009) i membre permanent del comitè científic del GEMFE-AVEPA (Grup d'estudi en Medicina Felina de l'Associació de Veterinaris Espanyols Especialistes en Petits Animals) i membre de l'ABCD (European Advisory Board in Cat Diseases).  

D'altra banda, Xavier Roura, Dip. ECVOM i Cap del Servei de Medicina Interna de l'HCV, torna a aparèixer enguany com el 4t veterinari més influent d'Espanya en medicina canina, el 31è d'Europa i el 50è del món, entre 55.000 veterinaris.  

Expertscape és una plataforma que facilita la identificació dels principals experts mundialment generant una llista dels més influents en diversos camps de la medicina, ciència i investigació. Utilitza un enfocament objectiu per identificar els líders de l'àmbit a través de la seva experiència, informes clínics i articles científics.  

Per a nosaltres és un orgull comptar amb professionals com Albert i Xavier a l'equip. El seu esforç, dedicació i compromís constants són sens dubte un exemple per a la professió i ajuden a millorar la qualitat de vida dels nostres pacients i dels seus tutors.   

Enhorabona a tots dos!   

També volem felicitar la Dra. ECVCP, del Departament de Medicina i Cirurgia Animals de la Facultat de Veterinària de la UAB, per ser la veterinària amb més influència a Espanya, la 9a a Europa i la 15a a nivell mundial en medicina canina i a Quim Segalés, Dip. ECVP i Dip. ECPHM, també de la UAB, que és l'únic veterinari espanyol que lidera una de les àrees de coneixement a nivell