Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional en anglès

Formació impartida en anglès d’orientació pràctica en planificació i gestió de mercaderies i en processos d’importació i exportació en l’àmbit internacional, amb èmfasi en l’aprenentatge d’anglès, francès i xinès comercial.

Vols saber més sobre el Cicle?

Registra’t a una sessió informativa online o vine a conèixer el centre a una jornada de portes obertes.

 • Centre de Formació Professional Fundació UAB
 • Campus UAB, Bellaterra
 • Durada: 2 anys
 • Places: 30 (mínim 22)
 • Preu: Cicle complet: 9.060 euros
  Primer curs: 4.990 euros
  Segon curs: 4.070 euros

  Programa Forma't al port: 250 euros aproximadament

  Reserva de plaça: 500€, a descomptar de la matrícula

  La matrícula inclou: Assegurança escolar, acreditació oficial en anglès i francès, llibres de text, sortides d’activitats programades, gestió de pràctiques i subscripció gratuïta al programari Microsoft Office 365 ProPlus, Forma't al Port (1r curs), taxa de matrícula.

 • Idioma: Anglès (70%), català (15%), francès/castellà/xinès (15%).
 • Calendari acadèmic: Calendari Acadèmic 1r curs CFGS
  Calendari Acadèmic 2n curs CFGS

 • Horaris: Dilluns a divendres de 8.00 a 14.30 hores. 
  Horaris de primer curs
  Horaris de segon curs

 • Modalitat: Presencial

Presentació

Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional en anglès

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional en anglès et prepara com a professional de la planificació i la gestió de mercaderies i de processos d'importació i exportació en l'àmbit internacional, amb èmfasi en l'aprenentatge d'anglès, francès, català, castellà i xinès comercial.

 • El comerç internacional és un sector professional amb un present molt actiu i gran projecció de futur, perfecte per a persones amb interès pels idiomes i per obrir-se camí en un àmbit dinàmic i ple d'oportunitats.
 • Barcelona és un dels centres europeus més importants en comerç i el seu port un dels motors de la ciutat i el seu entorn a nivell de serveis, productivitat i turisme.
 • A més, és la ciutat ideal per a realitzar una estada formativa: és acollidora, té un clima temperat, gran activitat cultural i d'oci, art de fama mundial, platja i muntanya i una gastronomia excel·lent. Barcelona està en el top deu de destinacions preferides dels estudiants internacionals.

Què ofereix el CFGS en Comerç Internacional en anglès

 • Proporciona a l'estudiant una formació teòrica i pràctica de qualitat, 100% en anglès. 
 • Oportunitat de participar en el programa Forma’t al port per a conèixer el sector logístic i l'activitat marítima i el transport intermodal al port de Barcelona.
 • Dos cursos acadèmics a la UAB, una de les millors universitats d'Espanya, pionera en impartir estudis de CFGS i estudis de CFGS en anglès.
 • Formació en centres de treball amb pràctiques professionals en empreses amb vocació exportadora.
 • Àmplia borsa de pràctiques i de treball pròpia: la inserció laboral dels titulats està per sobre de la mitjana a Catalunya.

El pla d'estudis: amb especial èmfasi en el coneixement d'idiomes

 • S'estudia català, anglès i francès, a través de la realització d'activitats que plantegen situacions habituals del sector.
 • Per a assegurar el ritme propi d'aprenentatge, la formació en llengües es fa agrupant els estudiants per nivell de coneixement.
 • En finalitzar els estudis, UAB Idiomes, centre acreditat per ACLES, certifica el nivell de competència lingüística en anglès i francès.
 • Per a completar el perfil professional s'introdueix el xinès comercial, treballant els aspectes de la cultura, tradicions, protocols, costums i idioma xinès, posant l'accent en el paper de la Xina en les relacions comercials mundials.
3 x 2: dues titulacions en 3 cursos acadèmics

Els estudiants que hagin finalitzat el CFGS en Comerç Internacional en anglès poden optar a obtenir també el títol de Tècnic/a en Transport i Logística tan sols cursant un any més.

Sortides professionals i àmbit professional

- Tècnic/a de compres
- Tècnic/a de vendes
- Cap de compres
- Cap de vendes
- Tècnic/a en gestió i administració de comerç internacional
- Tècnic/a de màrqueting internacional
- Tècnic/a d'operacions exteriors d'entitats financeres i asseguradores
- Tècnic/a en logística de transport internacional
- Comercial de transports i serveis logístics internacionals
- Operador/a o coordinador/a logístic/a

Formem professionals capacitats per a treballar en empreses privades, organismes i organitzacions públics, assessories i consultories de l’àmbit internacional, relacionades amb sectors industrials, de comerç i agricultura, sector logístic i de transport, entitats financeres i d’assegurances, empreses comercials dedicades a la importació i exportació de mercaderies, agències duaneres, etc.

Inserció Laboral

Perfil de l'estudiant

El centre de formació professional busca formar professionals polivalents, amb capacitat per treballar en equip, autonomia i iniciativa. Uns professionals amb:

- Interès per l’aprenentatge de llengües estrangeres
- Capacitat de comunicació i negociació
- Capacitat de planificació i organització
- Capacitat d’adaptació, resolució i gestió del canvi
- Pensament analític i crític
- Capacitat de treballar per objectius i iniciativa
- Capacitat per a l’ús de les noves tecnologies

Els nostres estudiants