Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional en anglès

Formació impartida en anglès d’orientació pràctica en planificació i gestió de mercaderies i en processos d’importació i exportació en l’àmbit internacional, amb èmfasi en l’aprenentatge d’anglès, francès i xinès comercial.

Matrícula

Fer la matrícula online assistida és fàcil.

En els següents enllaços trobaràs la informació explicada pas a pas:


Pagament, preus i finançament

Bonificacions i beques

Anul·lacions i modificacions de matrícula

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Cal lliurar tota la documentació per què la matrícula sigui vàlida. Es detalla a l'apartat documentació de la matrícula de primer curs.

Els estudiants que tenen els requisits acadèmics en el moment de la matrícula però que per causes justificades no poden aportar la documentació acreditativa corresponent, se'ls matricularà condicionalment.

En el cas d'estudiants amb titulacions estrangeres, s'ha d'acreditar que s'ha iniciat el tràmit d'homologació o convalidació presentant el volant d'inscripció condicional i se’ls matricularà condicionalment a l’espera de la resolució.

Els estudiants que no lliurin la documentació requerida en el període establert, la matrícula els serà considerada nul·la.

Els estudiants que no es matriculin en el període establert es considerarà que renuncien a la plaça adjudicada.

Si un cop finalitzat el procés de matrícula queden places vacants en un mòdul o unitat formativa d'un CFGS, el centre podrà admetre matrícules parcials en aquest mòdul o unitat formativa.

La matrícula inclou
Assegurança escolar
- Classes de preparació exàmens d'acreditació d'idiomes
- Forma't al Port (1r curs)
- Llibres de text.
- Sortides i activitats programades.
- Gestió de pràctiques.
- Acreditació d’idiomes.
- Subscripció gratuïta al programari Microsoft Office 365 ProPlus que inclou les últimes versions de Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Skype.
- Taxa de matrícula

La matrícula no inclou:

- Forma't al Port 250€ segon curs