Grau en Direcció Hotelera

Guies docents de les assignatures

Títol que s'obté

Graduat/da en Direcció Hotelera

Horaris

La docència s'imparteix en torn de matí. Consulteu els horaris aquí:

https://www.uab.cat/web/estudiar/graus/oferta-de-graus/horaris-i-calendaris-d-examens-1345715379854.html

 

Informació del pla d’estudis

Taula de crèdits per curs

  Formació bàsica Obligatoris  Optatius Treball de Final de Grau
1r curs 36 24    
2n curs 24 36    
3r curs   42 (*) 18  
4t curs   12 36 12
Totals 60 114 54 12


(*) D'aquests, 12 crèdits corresponen a Pràctiques Externes.

Període lectiu

Semestral.

Règim d’estudi

Temps complet.

Mencions

Menció en Direcció d'Empreses Hoteleres Internacionals
Menció en Direcció d'Empreses de Restauració i Esdeveniments

Assignatures de formació bàsica i obligatòries

 

1r curs 2n curs
Economia
Empresa
Fonaments del Sector Turístic i Hoteler
Primera Llengua Estrangera I (anual)(1)
Competències Digitals i de Comunicació en Turisme
Gestió de Dades Aplicades al Sector Hoteler
Direcció i Gestió de F&B
Direcció i Gestió d'Allotjament I
Innovació i Creativitat en Turisme
Segona Llengua Estrangera I (anual) (1)
Gestió dels Recursos Humans a la Indústria Hotelera
Gestió Economico financera
Legislació Hotelera
Prevenció i Seguretat Hotelera
Primera Llengua Estrangera II (anual)(1)
Arquitectura i Disseny d'Instal·lacions Hoteleres
Direcció i Gestió d'Allotjament II
Direcció i Gestió de Cuina 
Direcció i Gestió de Restauració 
Segona Llengua Estrangera II (anual)(1)
3r curs 4t curs
Màrqueting i Comercialització Digital 
Gestió de Costos Hotelers
Comunicació Empresarial i Intercultural
Primera Llengua Estrangera III (anual)(1)
Segona Llengua Estrangera III (anual)(1)
Pràctiques Externes (anual)

Emprenedoria i Innovació

Lideratge i Gestió d'Equips

Treball de Final de Grau

(1) Triar entre Alemany, Anglès, Francès, Rus o Xinès 

Assignatures optatives

Per obtenir una menció cal cursar 48 crèdits de les assignatures de menció .

3r i 4t cursos
- Brànding Personal i Desenvolupament Professional
- Tercera Llengua Estrangera II (anual)(1)
- Mètodes i Tècniques de Recerca
- Segona Llengua Estrangera IV (anual) (1)
Menció en Direcció d'Empreses Hoteleres Internacionals Menció en Direcció d'Empreses de Restauració i Esdeveniments

- Business Simulation i Gestió de Projectes
- Customer Experience
- Direcció Internacional de Grups Hotelers
- Direcció Estratègica i Comercial
d'Hotels
- e-Commerce en Gestió Hotelera
- e-Màrqueting Hoteler
- Innovació en Gestió Hotelera
- Inversions Financeres Hoteleres
- Negociació i Gestió Corporativa
- Revenue Management
- Comunicació Professional en Llengua Estrangera (anual) (1)
- Pràctiques Nacionals i Internacionals (*)

- Tercera Llengua Estrangera I (anual) (1)
- Col·lectivitats i Càtering
- Desenvolupament de Destinacions i Experiències Turístiques
- Direcció d'Empreses de Restauració 
- Gastronomia i Enologia 
- Gestió d'Empreses d'Oci
- Gestió i Organització d'Esdeveniments
- Noves Tendències Turístiques
- Gestió de Compres
- Publicitat, Relacions Públiques i Protocol
- Qualitat, Sostenibilitat i Gènere
- Pràctiques de Restauració i Esdeveniments
- Pràctiques Nacionals i Internacionals (*)

(1) Triar entre Alemany, Anglès, Francès, Rus o Xinès

(*) Totes les assignatures optatives són de 6 crèdits, excepte aquesta que és de 12.