Pla d'estudis Grau en Direcció Hotelera

Campus virtual i altres espais

El campus virtual/moodle és una eina fonamental que facilita la interacció entre el professorat i els estudiants, i permet:
- plantejar amb una certa antelació els punts de reflexió de les matèries
- posar a disposició dels estudiants els materials necessaris per al seguiment de les diferents disciplines
- obrir fòrums de discussió davant un tema complet.

Equipaments

FUAB formació disposa de les següents instal·lacions per a la realització de la seva activitat docent:.

- Aules de docència:
2 Aules amb capacitat per 90 alumnes, 1 Aula amb capacitat per 82 alumnes, 1 Aula amb capacitat per 76 alumnes, 1 Aula amb capacitat per 71 alumnes, 1 Aula amb capacitat per 60 alumnes, 1 Aula amb capacitat per 57 alumnes, 1 Aula amb capacitat per 54 alumnes, 1 Aula amb capacitat per 49 alumnes, 1 Aula amb capacitat per 42 alumnes, 1 Aula amb capacitat per 32 alumnes, 2 Aules amb capacitat per 30 alumnes, 2 Aules amb capacitat per 28 alumnes, 4 Aules amb capacitat per 27 alumnes, 1 Aula amb capacitat per 25 alumnes

- Aula d’estudi:
Dues sales d'estudi obertes de 8h a 20h de dilluns a divendres. També s'ofereix la possibilitat de demanar aules d'estudi/espais de treball addicionals al Suport Logístic i Punt d'informació.

- Aules d’informàtica:
Tres aules de 70 m2, una equipada amb 36 estacions de treball i dues amb 25 estacions de treball cadascuna.

- Programes d'aplicació professional a les empreses del sector hoteler i de la restauració.

- Aula de tast: Sala de 64 m2 amb equipament específic: 14 cubicles de tast, 3 botellers, 1 armari especial per a licors, 1 frigorífic, mobiliari de docència bàsic, suport informàtic movible.

- Aula de Demostració: Sala de 50 m2 amb equipament específic: 1 carro de safates, mirall adaptat a demostració, forn, microones, bàscula, torradora, cafetera industrial, geladera, nevera, taulell de 4 fogons, extractor, 2 expositors amb parament, pantalla i projector.

- Xarxa WiFi

- Equips multimèdia a cada aula (ordinador, projector i sistema de so) i pissarra.

Serveis UAB
Els estudiants poden accedir a tots els serveis del Campus UAB. A més dels propis d'un gran centre universitari, la Universitat Autònoma de Barcelona també compta amb un ampli ventall de serveis i comerços per respondre a les necessitats de professorat i estudiants, tant de la seva vida acadèmica com del lleure i de la vida quotidiana.

Hotel Exe Campus
Diversos espais de l'Hotel Exe Campus estan destinats a la formació pràctica (pràctiques residents).